CUPCAKES 

Een echt 1 persoons taartje, een cupcake! We hebben 3 soorten, de MINI CUPCAKE, DELUXE CUPCAKE & de MIXBOX. de MINI en DELUXE komen op het zelfde neer. Het zijn luxe gedecoreerde cupcakes naar wens. De MINI gaan per 12 stuks, de DELUXE gaan vanaf 6 stuks. Voor deze cupcakes lever je je wensen aan, kleuren, decoratie of heb je een foto ergens gezien van cupcakes die je mooi vind dan mag je die ook aanleveren. De MIXBOX zijn ons standaard assortiment cupcakes. Deze kunnen 24 uur van te voren worden besteld (op werkdagen). Deze box is ideaal als je een feestje hebt op kantoor of met vrienden, en je graag een TREAT met een wat meer volwassen UITSTRALING op tafel wilt zetten. De MIXBOX zijn 12 cupcakes in 3 varianten. De opties zijn CHOCOLADE, oreo, salted caramel, AARDBEI, ferrero rocher & BISCOFF. Bestel je 1 box dan kan je 3 voorkeuren doorgeven, bij 2 boxen ontvang je alle smaken! 

De MINI en DELUXE cupcake zijn standaard in vanille smaak met een botercreme afwerking. Daarnaast kunnen ze worden gedecoreerd met chocolade, sprinkles, eetbare decoratie, eetbare prints, noem maar op! Dat deze cupcakes ook mega LEUK zijn om cadeau te doen kan je zien op onze social media, regelmatig worden er boxen opgehaald als verassing! Wil je graag een  ander smaakje cake dan kan dat. We hebben naast vanille ook: chocolade en velvet. Je mag je wensen doorgeven op het ORDER formulier. 

AFHALEN OF BEZORGEN 

Heb je cupcakes op zaterdag of zondag nodig? Dan worden ze vrijdag voor je gemaakt (m.u.v. NUMBERCAKES). Gelukkig doet dit niet af aan de smaak van de taart. Ze zijn namelijk nog tot 5 dagen na afhalen te eten, en de smaak word er absoluut niet minder van. Ik heb mijn recepten en taarten uitvoerig hierop getest. PICKUP is op vaste momenten van de dag. In overleg maken we een afspraak voor jou ideale tijd. Dit kan zijn op de vrijdagmiddag, zaterdagochtend of zaterdagmiddag. LET OP, bestel je wat aan de late kant? Dan kan het zijn dat je hem iets eerder moet ophalen dan gewenst omdat ik dan geen plek heb om ze te koelen. Uiteraard word je hiervan bij bestelling op de hoogte gebracht. Het is mogelijk om je cupcakes te laten BEZORGEN. Dit doen we kosteloos op aanvraag binnen Hoorn, mits er ruimte is die dag om te bezorgen. Buiten Hoorn reken we een KM vergoeding. Ook is het mogelijk om een ZAKELIJKE order te doen.