CUPCAKES 

Een echt 1 persoons taartje, een cupcake! We hebben 3 soorten, de MINI CUPCAKE, DELUXE CUPCAKE & de MIXBOX. de MINI en DELUXE komen op het zelfde neer. Het zijn luxe gedecoreerde cupcakes naar wens. De MINI gaan per 12 stuks, de DELUXE gaan vanaf 6 stuks. Voor deze cupcakes lever je je wensen aan, kleuren, decoratie of heb je een foto ergens gezien van cupcakes die je mooi vind dan mag je die ook aanleveren. De MIXBOX zijn ons standaard assortiment cupcakes. Deze kunnen 24 uur van te voren worden besteld (op werkdagen). Deze box is ideaal als je een feestje hebt op kantoor of met vrienden, en je graag een TREAT met een wat meer volwassen UITSTRALING op tafel wilt zetten. De MIXBOX zijn 12 cupcakes in 3 varianten. De opties zijn CHOCOLADE, oreo, salted caramel, AARDBEI, ferrero rocher & BISCOFF. Bestel je 1 box dan kan je 3 voorkeuren doorgeven, bij 2 boxen ontvang je alle smaken! 

De MINI en DELUXE cupcake zijn standaard in vanille smaak met een botercreme afwerking. Daarnaast kunnen ze worden gedecoreerd met chocolade, sprinkles, eetbare decoratie, eetbare prints, noem maar op! Dat deze cupcakes ook mega LEUK zijn om cadeau te doen kan je zien op onze social media, regelmatig worden er boxen opgehaald als verassing! Wil je graag een  ander smaakje cake dan kan dat. We hebben naast vanille ook: chocolade en velvet. Je mag je wensen doorgeven op het ORDER formulier. 

AFHALEN OF BEZORGEN 

Omdat de taarten & cupcakes veel voorbereiding nodig hebben worden ze vaak al op donderdag voorbereid en op vrijdag gemaakt. Onze taarten en cupcakes zijn nog steeds heerlijk op zondag, maandag en zelfs op dinsdag nadat je hem hebt opgehaald op vrijdag. De taarten en cupcakes worden op afspraak afgehaald. De tijd die we afspreken is op vrijdagen tot 17:00 uur en zaterdag om 10:00 uur of rond 17:00 uur. 

Soms is het mogelijk om je bestelling te bezorgen. Vraag even naar de voorwaarden.