CAKES

Heb je een te gekke taart nodig voor een bijzonder feestje? Dan kan ik je helpen! Ik lever diverse soorten taarten. Ik heb een basis taart, de BASIS cake die je ook hieronder ziet bij de afbeelding. De prijs vanaf is dan ook vanaf deze taart. Dus een vanille cake met vanille botercreme, een kleur aan de buitenkant, een drip en een border bovenop de taart met sprinkles. 

Wil je graag een luxere versie van een taart, of heb je een eigen idee dan kan dat zeker! Dan maak ik een CUSTOM taart. De taart bestaat uit 5 lagen cake en 4 lagen botercreme. Deze taarten worden luxe afgewerkt met decoratie naar wens, of met macarons, cupcakes, donuts, chocolade, noem maar op! 

Daarnaast leveren we ook cijfertaarten. Deze zijn 2 lagen vanille cake met 2 lagen creme Chantilly. De basis prijs van een cijfertaart is gebaseerd op de bovenlaag van het cijfer basis gedecoreerd, dus denk aan sprinkles en gekleurde creme. De luxere versie heeft een meerprijs en is afhankelijk van je wensen. De luxere versies kunnen macarons, donuts, cupcakes, chocolade, eetbare prints etc bevatten. 

 

CAKE CARE

  • De cake is tot vijf dagen na aanschaf te consumeren.
  • Zo koel mogelijk en in de doos bewaren, om uitdroging te voorkomen. Left overs kun je in stukken, in folie verpakt, in de vriezer bewaren. Ze zijn dan tot 3 maanden houdbaar.
  • In het geval van een hoge buitentemperatuur, adviseren wij de cake in de koeling te bewaren, of op een hele koele plek. Let op: altijd in de doos.
  • Een gedecoreerde cake kan kleine cocktailprikkers en/of oneetbare items bevatten.
  • Al onze cakes worden geleverd in een doos. 
  • Kom je zelf je cake halen? Zorg er dan voor dat je de cake op de grond van de auto of in de achterbak kunt zetten. Op schoot of de achterbank zetten raden wij af.

ALLERGIE INFORMATIE 

de standaard ingrediënten van een cake zijn: Bloem, eieren, suiker, boter, kleurstoffen, zout, baking poeder, witte chocolade, vanille. De cakes bevatten geen gelatine of alcohol en zijn nootvrij. Wel kan het zijn dat er sporen van noten in kunnen zitten door de producten waarmee we werken. 

Zoet! kan rekening houden met allergieën. Koemelk vrij, notenvrij of glutenvrije taarten kunnen er worden geleverd. Als er sprake is van een allergie dan vraag ik je op dit aan te geven op het orderformulier.

SOORTEN CAKE 

Vanille (standaard)

Chocolade

Marble (vanille met chocolade)

Red Velvet *

Alle * hebben een meerprijs 

VULLINGEN

Vanille botercreme (standaard)

chocolade

Vruchten jam

oreo *

vers fruit *

 

AFWERKING / DRIP

Vanille botercreme (standaard)

Slagroom * (geen drip mogelijk)

Chocolade drip 

AFHALEN OF BEZORGEN 

Omdat de taarten veel voorbereiding nodig hebben worden ze vaak al op donderdag voorbereid en op vrijdag gemaakt. Onze taarten en cupcakes zijn nog steeds heerlijk op zondag, maandag en zelfs op dinsdag nadat je hem hebt opgehaald op vrijdag. De taarten en cupcakes worden op afspraak afgehaald. De tijd die we afspreken is op vrijdagen tot 17:00 uur en zaterdag om 10:00 uur of rond 17:00 uur. . 

Soms is het mogelijk om je bestelling te bezorgen. Vraag even naar de voorwaarden.