CAKES

Heb je een te gekke taart nodig voor een bijzonder feestje? Dan kan ik je helpen! Ik lever 3 types taarten. De CUSTOM CAKES. Dit zijn de taarten die worden gemaakt aan de hand van jouw wensen, of soms een taart die je eerder hebt gezien die ik heb gemaakt. Deze taarten hebben meestal een levertijd van minimaal een week omdat ze de nodige voorbereiding hebben. De CUSTOM CAKES zijn hoge taarten van ca 20 cm. Deze taarten bestaan uit 5 lagen cake en 4 lagen vulling. We maken NUMBERCAKES. Een fantastische NAKED taart opgespoten met crème chantilly en afgewerkt met een berg decoratie. Deze CAKES bestaan uit 3 lagen cake en 3 lagen vulling en zijn ongeveer 10 cm hoog. Deze taarten kan ik vaak leveren binnen 2 dagen.   Daarnaast hebben we de ook de BASIC CAKES. Deze taarten zijn ‘standaard’ en kunnen we snel leveren.  Snel? Ja in de meeste gevallen binnen 48 uur! Dus heb je nog snel wat nodig, neem dan zeker contact met me op. De BASIC CAKES hebben ook een hoogte van ca 20 cm en bestaan uit 5 lagen cake en 4 lagen vulling.

CAKE CARE

  • De cake is tot vijf dagen na aanschaf te consumeren.
  • Zo koel mogelijk en in de doos bewaren, om uitdroging te voorkomen. Left overs kun je in stukken, in folie verpakt, in de vriezer bewaren. Ze zijn dan tot 3 maanden houdbaar.
  • In het geval van een hoge buitentemperatuur, adviseren wij de cake in de koeling te bewaren, of op een hele koele plek. Let op: altijd in de doos.
  • Een gedecoreerde cake kan kleine cocktailprikkers en/of oneetbare items bevatten.
  • Al onze cakes worden geleverd in een doos. 
  • Kom je zelf je cake halen? Zorg er dan voor dat je de cake op de grond van de auto of in de achterbak kunt zetten. Op schoot of de achterbank zetten raden wij af.

ALLERGIE INFORMATIE 

de standaard ingrediënten van een cake zijn: Bloem, eieren, suiker, boter, kleurstoffen, zout, baking poeder, witte chocolade, vanille. De cakes bevatten geen gelatine of alcohol en zijn nootvrij. Wel kan het zijn dat er sporen van noten in kunnen zitten door de producten waarmee we werken. 

Zoet! kan rekening houden met allergieën. Koemelk vrij, notenvrij of glutenvrije taarten kunnen er worden geleverd. Als er sprake is van een allergie dan vraag ik je op dit aan te geven op het orderformulier.

SOORTEN CAKE 

Vanille (standaard)

Chocolade

Marble (vanille met chocolade)

Red Velvet *

Alle * hebben een meerprijs 

VULLINGEN

Vanille botercreme (standaard)

chocolade

Vruchten jam

oreo *

vers fruit *

 

AFWERKING / DRIP

Vanille botercreme (standaard)

Slagroom * (geen drip mogelijk)

Candymelt drip (standaard)

Chocolade drip *

AFHALEN OF BEZORGEN 

Heb je een taart op zaterdag of zondag nodig? Dan word hij vrijdag voor je gemaakt (m.u.v. NUMBERCAKES). Dit omdat de CAKES bewerkelijk zijn en tijd nodig hebben om hard te worden voor de bewerkingen. Gelukkig doet dit niet af aan de smaak van de taart. Ze zijn namelijk nog tot 5 dagen na afhalen te eten, en de smaak word er absoluut niet minder van. Ik heb mijn recepten en taarten uitvoerig hierop getest. PICKUP is op vaste momenten van de dag. In overleg maken we een afspraak voor jou ideale tijd. Dit kan zijn op de vrijdagmiddag, zaterdagochtend of zaterdagmiddag. LET OP, bestel je je taart wat aan de late kant? Dan kan het zijn dat je hem iets eerder moet ophalen dan gewenst omdat ik dan geen plek heb om hem te koelen. Uiteraard word je hiervan bij bestelling op de hoogte gebracht. Het is mogelijk om je taart te laten BEZORGEN. Dit doen we kosteloos op aanvraag binnen Hoorn, mits er ruimte is die dag om te bezorgen. Buiten Hoorn reken we een KM vergoeding.